világzene, jazz, könnyűzene

Budapest Ritmo

Nyisd ki a füled!

Bartók Tavasz Online
  • Müpa saját produkció
  • Bartók Tavasz

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Zenével kelnek életre a főváros egyedi atmoszférájú helyszínei - ismét itt a Budapest Ritmo. Különleges budapesti helyszíneken forgatott koncertfilmek, valamint az Akvárium Klubban rögzített koncertek hozzák házhoz idén nemcsak a világzenét, de a jazzt, az elektronikát, sőt a metált is.
A korábbi években a Budapest Ritmo nagy felfedezéseknek és különleges találkozásoknak adott teret, és ez most sincs másként. Cserepes Károly az 1970-es évek táncházmozgalmának hagyományőrző törekvéseit a modern elektronika kultúrájába átemelő különleges zenéjét Karcis Gábor vizuális világa egészíti ki. Hagyományos dallamok izgalmasan újragondolt formában köszönnek vissza a Tárkány Művek koncertjén, a napot João Gilberto 2006-os koncertfelvételével zárjuk. A bossa nova atyjának tokiói koncertjén készült, korábban soha nem rögzített dalokat is tartalmazó anyagot tizenkét évnyi utómunka után 2019-ben adták ki. Nyisd ki a füled, vár a Budapest Ritmo!

A koncertek a Bartók Tavasz keretében a Hangvetővel közös programként, a Müpa szervezésében valósulnak meg.

Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy az aktuális járványügyi rendelkezések a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek online programját is érinthetik, a műsor és az események időpontja változhat. Kérjük, kísérjék rendszeresen figyelemmel honlapunkat és közösségi média felületeinket a legfrissebb információkért!

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művekBartók Tavasz


Ugrás az oldal tetejére