• Müpa Autósmozi

Autós koncertmozi a Lexus közreműködésével

Barabás Lőrinc Quartet + 2

világzene, jazz, könnyűzene

Szünet nélkül
Kültéri parkoló
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Barabás Lőrinc vérbeli „közelítő”. Mindenféle, számára testhez álló műfajt, azok kiváló képviselőit, ünnepelt hazai és nemzetközi művészeket - most pedig alkotót és befogadót - közelít egymáshoz, amikor a Fesztivál Színház színpadán állva ismert és vadonatúj, erre a koncertre írt dalokból válogatott műsorát tárja a Müpa előtt parkoló rajongói számára.

Már több mint egy évtizede fogalom Barabás Lőrinc neve a hazai zenei életben. Majdnem minden 2005-ben indult: létrehozta a Barabás Lőrinc Eklektricet, első saját csapatát, útjára bocsátotta a Random Szerda improvizációs koncertsorozatot, filmes sikereket ért el a The Uptown Felazzal, és csatlakozott az Irie Maffiához. Az évek során olyan művészekkel játszott együtt, mint Valerie June, a Bonobo, Nicola Conte, Erik Truffaz, Parov Stelar, Nils Petter Molvær vagy Takuya Kuroda; legutóbb épp az utóbbival hallhattuk a Müpában, immár a 2015-ben alapított Barabás Lőrinc Quartet lemezbemutatóján. Az instrumentális popot jazzel, világzenei és klasszikus zenei elemekkel vegyítő Quartet eddig két lemezt jelentetett meg, a Beardance 2016-ban, az Other Than Unusual 2018-ban látott napvilágot. Az eredeti felállásban még Nagy Zsolt dobolt, akinek helyét később Mihalik Ábel vette át. És hogy miért + 2? Mert két eddig megjelent lemezének anyagán túl meglepetésekre is számíthat majd a hallgatóság, és mert szokatlan módon két vendéggel is színesítik ezt a rendhagyó koncertet. A szabadzene kiemelkedő, korszakokat meghatározó művésze, Grencsó István szaxofonos és az egyre foglalkoztatottabb fiatal énekesnő, Kiss Flóra társul a négyeshez.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • trombita, effektek
  Barabás Lőrinc
 • billentyűs hangszerek
  Cséry Zoltán
 • basszusgitár
  Herr Attila
 • dob
  Mihalik Ábel
 • szaxofon
  Grencsó István
 • ének
  Kiss Flóra


Müpa Autósmozi


Ugrás az oldal tetejére