világzene, jazz, könnyűzene

Áron András & the Black Circle Orchestra

Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • HEY, JUNE!

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Áron András ‘Apey' az egyik legismertebb, legsokoldalúbb hazai dalszerző-előadó és zenekarvezető. Neve ismerősen csenghet olyan sikeres és meghatározó rock- és metálzenekarokból, mint a LAZARVS, az Apey & the Pea, a Trillion, vagy még régebbről a Neck Sprain. Első, akusztikus, folkos szólólemeze 2010-ben jelent meg, amelyet azóta öt további hasonló, hol countrysabb, hol americana stílusú, hol folkos, bluesos anyag követett. 2020-ban életre hívott nagyzenekari projektje, az igencsak ismert zenészekből álló Black Circle Orchestra élőben dúsabbá, színesebbé teszi dalait, akárcsak ezen az estén is.

Áron András az Apey & the Pea zenekarral vált a hazai metálszíntér egyik kulcsfigurájáva a 2010-es évekre - a formáció ma már LAZARVS néven működik - a frontember azonban már ez előtt akusztikus szólódemókat, nagylemezt (a gyerekkorára visszatekintő Feathers, Black Flowers-t) és EP-t adott ki, hogy aztán 2016-os második saját albumával, a kiforrott Foxes-zel végleg párhuzamos pályára állítsa a két irányt. 2019-ben kiemelkedő dalszerzői teljesítményéért, sokoldalú hangzásvilágáért az év junior dalszerzője elismeréssel díjazta az Artisjus. A 2020-as negyedik szóló LP-t (Book Of Changes) követte a Black Circle Orchestra létrejötte, részben azért, hogy az azon szereplő dalokból élő felvételek is szülessenek (ez lett a Changes lemez). A Blahalouisiana énekesnője, Schoblocher Barbara, és billentyűse Pénzes Máté, a The Qualitons zenekar ritmusszekciója, Hock Ernő és Boros Levente, továbbá a The Pontiac gitárosa, Kiss Péter alkotja a Black Circle Orchestrát, amely a legutóbbi Apey-szóló, a Nashville-ben, csúcsproducerrel, Derek Gartennel rögzített 2023-as The Moment anyagából is játszik majd.

Rendező: Müpa
 • gitár, mandolin, ének, szájharmonika, zongora
  Áron András
 • ének, gitár, ütőhangszerek
  Schoblocher Barbara
 • ütőhangszerek, ének
  Boros Levente
 • ének, nagybőgő
  Hock Ernő
 • gitár, ének
  Kiss Péter
 • billentyűk, gitár
  Pénzes Máté
 • hegedű, szájharmonika
  Ferenczi György
 • mandolin, hegedű
  Pintér Zsolt

Jegyinformáció

Online és személyesen erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP, K&H vagy MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja. Személyes vásárláskor elfogadjuk még a Rewin Ajándékutalványt és a Rewin Ajándékkártyáit, illetve az OTP Cafeteria kártya kultúraalszámla-keretét is.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.HEY, JUNE!


Ugrás az oldal tetejére