tánc, újcirkusz

The Moon Opera

A Yabin Stúdió előadása

Szünet nélkül
Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • Budapesti Tavaszi Fesztivál

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Wang Yabin a modern kínai táncművészet rendkívüli személyisége. A Financial Times kritikusa szerint előadásaiban a kínai hagyományok és a kortárs törekvések a jin és a jang módjára egészítik ki egymást és tökéletesen harmonikus egységet alkotnak. A The Moon Opera táncdráma, melyben a szélsőséges érzelmek, a féltékenység, a szerelem, a tehetség és az elutasítottság elegye hoz létre nagyfeszültségű, izzó színpadi helyzeteket.

A 2015-ben bemutatott koreográfiában Wang Yabin Bi Feiyu, a női lélek mindent tudó krónikásának sikerregényét dolgozta fel. A történet centrumában egy színésznő áll, aki a „Repülés a Holdra” - a tradicionális kínai opera egyik alapműve - központi szerepének megformálására készül. Ám a színház és a valóság, a megformált karakter és a valódi személyiség egy ponton túl szétválaszthatatlannak tűnik.


Támogató: China National Arts Fund, Shanghai International Arts Festival

Rendező: Budapesti Tavaszi Fesztivál
 • Wang Yabin, Li Xing, Bi Ran,Qian Kun, Wang Mingchao, Peng Ying, Wang Yu, Jiang Yuli, Liu Qiqi, Han Chengpu
 • fény
  Willy Cessa
 • zene
  Guo Sida, Olga Wojiechowska
 • dramaturg
  Helene Guetary
 • koreográfia
  Wang Yabin

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Rendezvénysorozat

Budapesti Tavaszi Fesztivál - 2016Ugrás az oldal tetejére