tánc, újcirkusz

Recirquel: IMA

Müpa Sátor
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Recirquel legújabb, IMA című immerzív produkciója visszatér a Müpa mellett felállított sátorba. A tavaly a Bartók Tavasz keretében bemutatott és telt házzal futott előadás során a nézők a produkció részévé válva léphetnek ki a földi lét valóságából. A látogató különleges érzéki és tudati állapotba kerül: a millió fényponttal, valamint hanggal megformált, az univerzumot idéző, immerzív térben az artistaművészekkel együtt lebegve fedezzük fel a lélek rejtett útjait.

A Vági Bence rendezte előadás új dimenzióban folytatja a Társulat által megalkotott és mára világszerte ismertté vált cirque danse zsánert, mely az újcirkusz, a tánc és a színház formanyelvét ötvözi.

Az immerzív élmény elengedhetetlen része az előadás előtti ráhangolódás a külön erre kialakított térben. Ennek érdekében azt javasoljuk nézőinknek, hogy legalább 15 perccel a meghirdetett kezdési időpont előtt érkezzenek. A helyszín és a produkció jellege miatt a késve érkező nézőket nem áll módunkban beengedni az előadásra.

Az előadás időtartama kb. 35 perc, megtekintését 12 éven aluli nézőink számára nem ajánljuk.

A bemutató a Bartók Tavasz keretében valósult meg.

„színpadtechnikailag is jó eséllyel paradigmaváltás, nézői élményben pedig mindenképpen”
24.hu

„Ahol a lélek önmagára találhat”
WeLoveBudapest

„Hallani létezésünk hangját”
Magyar Nemzet

„Hitetleneknek is szakrális élmény az IMA”
24.hu

„...a kivitelezés egyszerre erősen személyes, és egyszerre általános mind látvány-, mind hangzásvilágában.”
prae.hu

Az előadás műsorfüzete ide kattintva érhető el.

Rendező: Müpa
 • Horváth Zita
 • Zene
  Szirtes Edina Mókus
 • IMA-installáció
  Vági Bence, Vladár Tamás
 • előtérdesign
  Iványi Árpád
 • jelmez
  Kasza Emese
 • hang
  Terjék Gábor
 • fény
  Lenzsér Attila
 • technikai vezető, reptetéstechnikai szakértő
  Vladár Tamás
 • a rendező kreatív munkatársa
  Várnagy Kristóf
 • a rendező munkatársa
  Schlecht Aliz
 • koreográfus, rendező
  Vági Bence

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére