tánc, újcirkusz

Batsheva Ensemble: THREE

Fesztivál Színház
elmarad
 • Bartók Tavasz
Az előadás elmarad.

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Batsheva Ensemble 2022. április 13-ra meghirdetett THREE című előadása elmarad.

A korábban megváltott jegyek 2022. május 13-ig visszaválthatók a Bartók Tavasz weboldalán vagy a Müpa állandó jegypénztáraiban.

Megértésüket köszönjük!


Jegyárak

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy az előadáson való részvétellel minden látogatónk elfogadja házirendünket, mely az aktuális előírásokról és biztonsági szabályokról is rendelkezik. A részletekről és tudnivalókról ezen az oldalon tájékozódhatnak.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mentse el a programot Google Naptárába!

A világhírű Batsheva Ensemble újra Budapesten lép fel. Egyik legnagyobb hatású, több mint tizenöt éve repertoáron tartott sikerdarabjuk koreográfusa, Ohad Naharin az erő, a sebesség és a szenvedély elegyét alkotta meg, egy lelkesült amerikai kritikus szerint a művet „isten akrobatái” táncolták el. Az előadás az évek alatt sokat változott, alakult, fejlődött - Naharin úgy véli, ez egy természetes folyamat, és ugyanolyan jelentősége van, mint a premiert megelőző alkotási időszaknak.
Az előadás három önálló részből áll, az első (Bellus) Bach, a második pedig (Humus) Ohad Fishof zenéjére készült, míg a harmadikban (Secus) egy korunk világát tükröző zenei kollázs hangzik fel. Bő tíz évvel a bemutató után egy svéd beszámoló így fogalmazott: „A Three a mozgás pompás gazdagságával nyűgöz le, és mint Ohad Naharin legtöbb koreográfiájában, az ember ezúttal is a maga rendkívüli összetettségében jelenik meg, ereje és sebezhetősége teljességében.”

Az előadás a Bartók Tavasz keretében a Nemzeti Táncszínházzal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Rendező: Müpa
 • Yaniv Abraham
  Eldad Ben Sasson
  Caroline Boussard
  Matan David
  Sharon Eyal
  Stefan Ferry
  Yoshifumi Inao
  Luc Jacobs
  Talia Landa
  Gili Navot
  Inbar Nemerovsksy
  Rachael Osborne
  Guy Shomroni
  Gavriel Spitzer
  Maya Weiser
  Adi Zlatin
  Noa Zuk
 • zene
  Bach, Ohad Fishof, zenei montázs
 • jelmez
  Rakefet Levy
 • fény
  Avi Yona Bueno (Bambi)
 • hang
  Ohad Fishof
 • koreográfus
  Ohad Naharin

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Bartók Tavasz


Ugrás az oldal tetejére