• Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál

Frauke Aulbert szólóének-elektronika estje, vendég: Bartha Márk

VOICE LAB - az operától a beatboxig

komolyzene, opera, színház

Egy szünettel
Fesztivál Színház
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Frauke Aulbert klasszikus képzettségű énekesnő, aki az operaéneklés mellett számos tradicionális és új keletű énektechnikát is elsajátított. Budapesti szólóestje repertoárjának három fő pillérét mutatja be. Ezek között találunk számára komponált - többek között beatbox technikákat is alkalmazó - új műveket, különféle szenzorok vagy más elektronikus eszközök használatával kiegészített performatív darabokat, illetve néhány olyan szólóénekhangra született kompozíciót, amelyek referenciaértékűen mutatják be, miként bővült a huszadik század második felében a színpadi vokális előadó-művészet eszköztára. Az est vendége Bartha Márk zeneszerző, kétszeres magyar beatbox bajnok. A fesztivál hagyományaihoz híven az est programjához kapcsolódó rövid, vezetett közösségi gyakorlatokkal irányítják a figyelmet a közreműködők egy-egy mű zeneszerzői megoldásaira, ezáltal bevezetést nyújtva az újzene innovatív világába, melyeknek vezetője Fazekas Gergely lesz. A koncert előtt Rubik Ernő Zoltán zeneszerző tart önálló, bevezető beatbox és vokális improvizációs foglalkozást minden érdeklődő számára.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

  • moderátor
    Fazekas GergelyUgrás az oldal tetejére