komolyzene, opera, színház

Ton Koopman 80 - Händel: Eszter

A főszerepben Julia Lezsnyeva

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét. Az ünnepi turné budapesti állomásán saját alapítású, nagy múltú együttesei, az Amszterdami Barokk Zenekar és Kórus élén Händel bibliai tárgyú oratóriumát, az Esztert vezényli. A librettó Jean Racine drámája nyomán készült, a művet a zeneszerző 1718-ban írta és 1732-ben dolgozta át. A kivételes élményt ígérő produkcióban olyan világhírű szólisták működnek közre, mint Julia Lezsnyeva, Maarten Engeltjes és Andreas Wolf.

Rendező: Müpa

Előadott művek

 • Ton Koopman
 • Eszter
  Julia Lezsnyeva (szoprán)
 • Ahasvérus/Mardókeus
  Maarten Engeltjes (kontratenor)
 • Hámán
  Andreas Wolf (basszus)
 • Amszterdami Barokk Zenekar és Kórus

Jegyinformáció

Online és személyesen erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP, K&H vagy MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja. Személyes vásárláskor elfogadjuk még a Rewin Ajándékutalványt és a Rewin Ajándékkártyáit, illetve az OTP Cafeteria kártya kultúraalszámla-keretét is.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére