komolyzene, opera, színház

OrgonaExpedíció Extra

A Müpa+ hűségprogram exkluzív rendezvénye

Szünet nélkül
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Monumentális, összetett, szerte a világon ismert és kedvelt hangszer, az ünnepek és a hangversenyek előkelő sztárja, életünk során mégis viszonylag kevesen kerülünk a közvetlen közelébe: nem más ez, mint a hangszerek királynőjeként is gyakorta emlegetett orgona, amelynek kezdetleges változatairól már ókori szövegekben is találni említést, ma pedig elsősorban templomokban és illusztris koncerttermekben csodálhatjuk a hangzását. Persze - talán érthető, ha elfogultak vagyunk - a mi szívünknek a Müpa 6804 sípból álló, 92 regiszteres, 5 manuálos orgonája a legkedvesebb, amelynek az elmúlt évek során számos felemelő zenei kalandban volt része: világsztárok és a hazai művészeti élet kiválóságai csalogatták elő legszebb hangjait, szerepelt egyházi ünnepkörhöz kapcsolódó hangversenyeken, az orgonairodalom legnagyobbjainak művei csendültek fel rajta, és sok ízben örvendeztette meg a nagyérdeműt könnyedebb dallamokkal is a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Egyik avatott megszólaltatója az OrgonaExpedíciók „túravezetője”, Fassang László, aki ezúttal a nagyközönségnek szóló előadást követően arany és platina szintű, előzetesen regisztrált vendégeinket a hangszer belsejébe is elkalauzolja.

A férőhelyek száma korlátozott. Regisztráljon az elsők közt!

A rendezvényre jegyek nem válthatók. A részvételre jogosult hűségprogramtagok és egy vendégük számára előzetes regisztrációval a részvétel díjtalan.
Az érkezéskor átvett, névre szóló belépőjegyeket érvényesítve a mélygarázs használata ezen az estén díjmentes. A platina szintű Müpa+ tagok a platina-parkolóhelyekre is regisztrálhatnak.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére