komolyzene, opera, színház

Ludovic Tézier és vendégei áriakoncertje

Müpa Home
  • Müpa saját produkció
  • Müpa Home LIVE

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Az előadást élőben közvetítjük!

Bár a jelenlegi rendkívüli helyzetben sajnos nem találkozhatunk a Müpában, így is szeretnénk felemelő élményekkel szebbé tenni ezeket a napokat. Ezért a közönség nélkül zajló előadást élőben közvetítjük honlapunkon és YouTube-csatornánkon.

Szeretettel várjuk az esemény időpontjában a képernyő előtt!

Az előadás megtekinthető a honlapunkon és YouTube-csatornánkon.


Az operairodalom lenyűgöző fejezetei: a bécsi klasszika, a bel canto, a nagy formátumú, érett 19. század, valamint a századforduló Itáliája - és a világhírű francia bariton, akihez honfitársa, a sokoldalú szoprán, valamint az ünnepelt mexikói tenor csatlakozik. Ellenállhatatlanul vonzó kínálat, melyet egy nagy tapasztalatú karmester, az operaműfaj avatott ismerője tesz teljessé a produkciók irányítójaként. Ez a hangverseny olyan estének ígérkezik, amely az operabarátok számára kihagyhatatlan.
Ludovic Tézier a Párizsi Opera által működtetett École d'Art lyrique és a Centre National d'Artistes Lyrique növendékeként szerezte tudását, majd 1998-ban a Plácido Domingo alapította Operalia nemzetközi verseny adott jelentős lendületet karrierjének. Emlékezetes Don Giovanni, Gróf (Figaro házassága), Malatesta (Don Pasquale) és a világ nagy operaházainak rendszeres vendége Verdi, Wagner, Massenet, Puccini legszebb baritonszerepeiben. Cassandre Berthon sokoldalú szoprán, akinek repertoárja a barokk oratorikus művektől az operáig, Haydntól és Mozarttól Rossinin és Verdin át Fauréig és Ravelig ível. Ramón Vargas a 21. század egyik legnépszerűbb tenorjaként különleges sikereket arat a bel canto repertoárban, a New York-i Metropolitantől a bécsi Staatsoperig a világ valamennyi jelentős operaházában szívesen fogadott művész. Az oboásból lett karmester, Pier Giorgio Morandi, Leonard Bernstein és Seiji Ozawa egykori tanítványa az olasz repertoár specialistája. A világ számtalan operaházában vezényelt már, s a római Santa Cecilia Akadémia zenekarától a Tokiói Filharmonikusokig a legkülönfélébb zenekarok élén vendégszerepelt.

Rendező: Müpa

Jegyinformáció

Online erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal is megvásárolhatja, azonban BTF és CAFe Budapest rendezésű programokra csak személyes vásárlás során áll módunkban elfogadni.
Személyesen elfogadjuk még az Edenred Ajándékutalványát, Top Prémium ajándékutalványát, az Edenred Ezüst, Arany és Platina kártyát, az OTP Cafeteria kártya kultúra alszámla keretét. Valamint jegyét OTP, MKB vagy K&H SZÉP-kártyája szabadidő-keretének terhére is megvásárolhatja jegypénztárainkban.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

  • Pier Giorgio Morandi
  • szoprán
    Cassandre Berthon
  • tenor
    Ramón Vargas
  • A Magyar Állami Operaház Zenekara


Müpa Home LIVE


Kapcsolódó bérlet

Kedvezménnyel

Hang-szálak


Ugrás az oldal tetejére