• Müpa Autósmozi

Autós koncertmozi a Lexus közreműködésével

Kis nyáresti zene

komolyzene, opera, színház

Szünet nélkül
Kültéri parkoló
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Mi teheti még élvezetesebbé egy szép nyári nap estéjét? A zene! Különösen, ha a szabadban hallgatjuk - ahogy a Müpa Autósmozi koncertlátogatói tehetik, az óriás kivetítőn úgy látva a muzsikusok mozdulatait és arcát, ahogyan máskor soha, élvezve az itt és most megszólaló muzsika közös élményét, de a kocsi zárt terének biztonságát is. A művek a barokk, a klasszika és a romantika nyári hangulatú remekei, csipetnyi 20. századdal fűszerezve. Az előadók élvonalbeli hazai énekesek, akiket a Nemzeti Filharmonikus Zenekar kísér, Kovács János vezényletével. Ott a helyünk? Nem kérdés!

A koncert műsora sokféle értéket állít egymás mellé. Akik a júliusi estéhez nyári hangulatú műveket vagy szerenádzenét éreznek illőnek, ilyenekkel találkozhatnak Vivaldi A négy évszak című hegedűverseny-sorozatának egy tételét vagy Mozart Egy kis éji zenéjét hallgatva. Az éjszaka varázsát idézi meg Dvořák Ruszalkájának áriája, a Dal a Holdhoz. Forró hangulatot áraszt Bizet Carmenjének két slágere. Annak sem lesz hiányérzete, aki átszellemült komolyságra vágyik, hiszen a programban helyet kapott Bach Máté-passiójának megrendítő Erbarme dich-áriája, és a III. Brandenburgi versenyből is hallhatunk egy tételt. A pompa vagy a játékos derű percei? Ezekhez is elérkezünk, garancia rá Händel oratóriumainak és Mozart Varázsfuvolájának egy-egy kedvelt részlete. Nagy Zsófia, Zemlényi Eszter, Gál Erika, Schöck Atala, Balogh Eszter, Megyesi Zoltán és Szélpál Szilveszter éneke az est hangszeres közreműködőivel együtt az ezerarcú szépség előtt hódol, a zenetörténet legnépszerűbb alkotásaiból villantva fel emlékezetes pillanatokat.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

 • Kovács János
 • szoprán
  Nagy Zsófia, Zemlényi Eszter
 • mezzoszoprán
  Gál Erika, Schöck Atala
 • alt
  Balogh Eszter
 • tenor
  Megyesi Zoltán
 • bariton
  Szélpál Szilveszter
 • hegedűszóló
  Falvay Attila
 • Nemzeti Filharmonikus Zenekar


Müpa Autósmozi


Ugrás az oldal tetejére