komolyzene, opera, színház

IV. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep - Zárókoncert

Sing Along!

Szünet nélkül
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Kórusünnep zárókoncertjén a Hollerung Gábor által alapított Énekel az ország program ezúttal nemzetközivé bővül, és egy nemzetközi kórusénekesekből álló énekkar adja elő közösen a kórusirodalom két legnépszerűbb művét.

Gondolt már arra, milyen érzés lehet sok száz emberrel együtt énekelni? Jöjjön és próbálja ki magát kórusénekesként, vagy jöjjön akár érdeklődőként és legyen részese ennek a háromnapos ünnepnek, melynek középpontjában az éneklés öröme áll, ahol a hazai és külföldi kórusok hangversenyein kívül közös éneklés, szentivánéji ünnep és gyerekkoncertek is szerepelnek a programban.
Két év kényszerű szünet után, 2022. július 1. és 3. között negyedik alkalommal valósul meg a nemzetközi kórusfesztivál, melyet jó szívvel ajánlunk családoknak, iskolásoknak, illetve a kóruszene szerelmeseinek, hiszen itt mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő zenei csemegéket.
Ünnepelje velünk az énekszót és a kórusmuzsikát!

Rendező: Interkultur Hungaria, Müpa

Előadott művek

 • Hollerung Gábor
 • szoprán
  Szemere Zita
 • alt
  Megyesi Schwartz Lúcia
 • tenor
  Megyesi Zoltán
 • basszus
  Cser Krisztián
 • Nemzetközi Fesztiválkórus
 • Budafoki Dohnányi Zenekar

Jegyinformáció

Személyes vásárlásnál erre az előadásra jegyét Edenred Ajándékutalvánnyal, és Edenred Ajándékkártyával (Juttatási és Családi kártyák) is megvásárolhatja.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére