komolyzene, opera, színház

Hangulatkoncert

Váradi László koncertje

Szünet nélkül
Üvegterem
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

Váradi László ötéves korában kezdett zongorázni. Hat évvel később felvételt nyert a Zeneakadémia Rendkívüli Tehetségek Képzőjébe, 2014-ben pedig a Zeneakadémia hallgatója lett, ahol tanárai Gulyás István, Dráfi Kálmán, valamint Farkas Gábor voltak. Fiatal kora ellenére számos hazai és nemzetközi verseny győztese. Mindössze kilencéves volt, amikor megnyerte az Országos Ferenczy György Zongoraversenyt. Tizenkétévesen debütált a Zeneakadémia Nagytermében a Rolla János vezette Liszt Ferenc Kamarazenekarral, azóta fellépett Európa számos országában, továbbá játszott már Marokkóban, Vietnámban és az Egyesült Államokban. Váradi Lászlót 2014-ben Junior Prima Díjjal jutalmazták.

Rendező: Müpa

Előadott művek

  • zongora
    Váradi László

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére