komolyzene, opera, színház

Hangulatkoncert

Veduta Musica - Arión éneke

Szünet nélkül
Üvegterem
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

A Veduta Musica barokk kamaraegyüttes koncertjén Arión és Dido mitológiai történeteit feldolgozó francia barokk kantáták és korban, stílusban ezekhez illeszkedő francia barokk kamaraművek csendülnek fel. Az énekes szólam mind az elbeszélőt, mind a mítoszok szereplőit megjeleníti. A drámai történeteket hangszeres kamarazenei tételek tagolják, melyekhez a balettművész barokk elemeket is tartalmazó saját, kortárs koreográfiája társul.

Rendező: Müpa

Előadott művek

 • ének
  Bodrogi Éva
 • fuvola
  Fábián Tímea
 • hegedű
  Megyery Noémi
 • cselló
  Vályi Csilla
 • csembaló
  Bene Róza
 • tánc
  Sárközy Holler Ágnes

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére