komolyzene, opera, színház

Hangulatkoncert

A szaxofon sokszínűsége - Quattro per Tutti

Üvegterem
 • Müpa saját produkció

Jegyárak

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy az előadáson való részvétellel minden látogatónk elfogadja a Müpa házirendjét, mely az aktuális előírásokról és biztonsági szabályokról is rendelkezik. A részletekről és tudnivalókról ezen az oldalon tájékozódhatnak.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

A Quattro per Tutti szaxofonegyüttes 2020-ban, a koronavírus-járvány idején jött létre. Vállalt küldetésük, hogy népszerűsítsék itthon az eredetileg szaxofonra írt repertoárt. Céljuk, hogy a klasszikus és modern szaxofonhangzás közelebb kerüljön a hazai hallgatósághoz. Repertoárjuk széles skálája a barokktól a kortárs zenéig terjed.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • szopránszaxofon
  Szánkár Gergő
 • altszaxofon
  Susovich Szilárd
 • tenorszaxofon
  Katona Szilárd Előd
 • baritonszaxofon
  Mészáros ZsófiaUgrás az oldal tetejére