Farkas Judit és Olgyay Gergő dalestje

Hangulatkoncert

komolyzene, opera, színház

Szünet nélkül
Zászlótér
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Nem csak esténként érdemes felkeresnie a Müpát annak, aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik. Délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozni az Előcsarnok környékén: kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a Müpába betérő, zenére vágyó publikumnak. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, hogy tudásuk legjavát adva bizonyítsák tehetségüket és elhivatottságukat a nagyközönségnek.

Farkas Judit magánének Bachelor diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Zenemű-vészeti Karán szerezte Wiedemann Bernadett növendékeként. 2018-ban diplomá-zott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem MA opera szakán, ahol Kertesi Ingrid volt a tanára. Jelenleg az énekművész-tanár mesterszak hallgatója. Olgyay Gergő 2016-ban nyert felvételt a Zeneakadémia klasszikus gitár előadóművész mester szakára, 2018-ban pedig a Stuttgarti Zene- és Előadóművészeti Egyetem mester-képzésére, professzor Mateus Dela Fonte gitárosztályába. Nemzetközi fesztiválok és kurzusok rendszeres résztvevője.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

  • szoprán
    Farkas Judit
  • gitár
    Olgyay GergőUgrás az oldal tetejére