komolyzene, opera, színház

Előhang

Kurtág György: Fin de partie (A játszma vége) - magyarországi bemutató

Előadóterem
  • Müpa saját produkció
  • Liszt Ünnep

Jegyárak

Belépés az előadásra érvényes jeggyel lehetséges.

Mentse el a programot Google Naptárába!

Azt mondják, az igazi hangverseny-látogató felkészülten érkezik a koncertre, hiszen nyilvánvalóan saját ízlése alapján dönti el, mit akar meghallgatni és tudja azt is, mit vár. A Müpa saját rendezésű előadásaira műsorfüzetet is készít, amely az elhangzó művekről és a fellépő művészekről számos érdekes információt közöl. Azok számára, akik ennél is többre kíváncsiak - nagy külföldi hangversenytermek jól bevált gyakorlatából tanulva - bizonyos hangversenyek előtt Előhang címmel rendezünk mintegy harminc perces műismertetőt, Fazekas Gergely zenetörténész vezetésével. Erre a mindenkori koncert kezdete előtt az Előadóteremben kerül sor. Belépés a honlapunkon való regisztráció után, az adott előadásra érvényes jeggyel lehetséges.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.Liszt Ünnep


Ugrás az oldal tetejére