komolyzene, opera, színház

Egyedien egyetemes

Egy szünettel
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Száz éve, hogy Bartók megírta a Táncszvitet, amely egy emlékezetes ünnepi koncert középső műsorszáma volt. Ezen a koncerten - valamint az évadban - azonban nyitányként tűzzük műsorra ezt a fajsúlyos zenét. Nem véletlenül, hiszen a hangversenyen csupa nagyszabású, szenvedéllyel megírt kompozíció hangzik el, olyanok, amelyek egyúttal bizonyos fokig szerzőjük névjegyévé váltak. Mindegyik mű része a nyugati zenetörténeti kánonnak, hiszen egytől egyig hordoznak valami nagyon erőteljeset alkotóik személyiségéből.Rendező: Pannon Filharmonikusok

Előadott művek

  • Leo McFall
  • hegedű
    Jennifer Pike
  • Pannon Filharmonikusok

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Büféélmény – sorban állás nélkül

Az Átrium-büfében új étkezési szolgáltatásunknak köszönhetően lehetőségük van előrendelést leadni egy órával az előadás megkezdése előtt, így megszabadulhatnak a hosszas sorban állástól az előadás szünetében, és azonnal fogyaszthatják a megrendelt étel-, italféléket. Az előrendelés részletei elérhetőek itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére