komolyzene, opera, színház

Diana Damrau és Nicolas Testé

Belcanto-gála

Müpa Home
  • Müpa saját produkció
  • Müpa Home

Jegyárak

A Müpa virtuális hangversenytermébe a belépés díjtalan.

Mentse el a programot Google Naptárába!

2014-es prágai bemutatója óta a Belcanto-gála sok koncertterem közönségének szerzett már maradandó élményt. A világhírű énekes házaspár, az itáliai bel canto iránt elkötelezett német szoprán, Diana Damrau és a francia basszbariton, Nicolas Testé Rossini, Bellini, Donizetti, Verdi, Mascagni és Wagner operáinak áriáiból összeállított műsorában többek közt olyan csemegék szerepelnek, mint Rosina áriája és a Rágalomária A sevillai borbélyból, valamint a Traviata, A trubadúr és A bolygó hollandi részletei.
A felvétel a Müpa 2016. május 14-i koncertjén készült.

Az előadás megtekinthető a honlapunkon, Facebook és Youtube csatornáinkon.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

  • Gianluca Martinenghi
  • szoprán
    Diana Damrau
  • basszbariton
    Nicolas Testé
  • Nemzeti Filharmonikus Zenekar


Müpa Home


Ugrás az oldal tetejére