komolyzene, opera, színház

Cristina Gómez Godoy

Fesztivál Színház
  • Müpa saját produkció
  • Rising Stars

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Spanyol oboaművésznő és német-japán zongorista lép fel az idei Rising Stars sorozat harmadik napjának délutáni hangversenyén. A két fiatal előadó műsorán nemcsak oboa-zongora kompozíciók szólalnak meg: a zongoraművész két műsorszámban szólistaként is bemutatkozik. A program francia műveket kínál, egyetlen kivétellel: a sorozatot rendező Európai Hangversenytermek Szervezete (ECHO) felkérésére írt, ősbemutatóként elhangzó darab angol zeneszerző alkotása.

„Csodálatosan könnyed ösztönösség” - néhány éve a Süddeutsche Zeitung így jellemezte a spanyolországi Linaresben született, idén huszonkilenc éves Cristina Gómez Godoy játékát. A fiatal muzsikus 2012-ben csatlakozott a Staatskapelle Berlinhez, 2013-ban pedig az együttes szólóoboása lett. Az elmúlt évek során olyan zenekarok kíséretével lépett fel szólistaként, mint a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara, a Müncheni Kamarazenekar, a São Paulo-i és a Málagai Szimfonikusok, valamint a West-Eastern Divan Orchestra. Olyan karmesterekkel dolgozott együtt, mint Simon Rattle, Riccardo Muti, Zubin Mehta, Andris Nelsons, Gustavo Dudamel, Daniel Harding, Alan Gilbert. A művészete iránti érdeklődést jelzi, hogy a Bayreuthi Ünnepi Játékok zenekarába is meghívták. Aktív kamaramuzsikus, partnerei Daniel Barenboimtól Kian Soltaniig sokoldalúságát és alkalmazkodóképességét dicsérik. Mario Häring Hannoverben született, Berlinben nőtt fel, Karl-Heinz Kämmerlingnél és Lars Vogtnál tanult. 2018-ban második lett a Leedsi Nemzetközi Zongoraversenyen.

A Rising Stars-programba jelölte: L'Auditori Barcelona, Palau de la Música Catalana.
Az Európai Unió Klasszikus Európa Jövője és Kreatív Európa programjainak támogatásával

Rendező: Müpa

Jegyinformáció

Online erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal is megvásárolhatja, azonban BTF és CAFe Budapest rendezésű programokra csak személyes vásárlás során áll módunkban elfogadni.
Személyesen elfogadjuk még az Edenred Ajándékutalványát, Top Prémium ajándékutalványát, az Edenred Ezüst, Arany és Platina kártyát, az OTP Cafeteria kártya kultúra alszámla keretét. Valamint jegyét OTP, MKB vagy K&H SZÉP-kártyája szabadidő-keretének terhére is megvásárolhatja jegypénztárainkban.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

  • oboa
    Cristina Gómez Godoy
  • zongora
    Mario HäringKapcsolódó bérlet

Kedvezménnyel

Rising Stars


Ugrás az oldal tetejére