komolyzene, opera, színház

Beethoven Szonáta Hétvége II.

Szünet nélkül
Fesztivál Színház
  • Müpa saját produkció
elmarad
Az előadás elmarad.

Kedves Látogatónk!

Magyarország kormányának döntése értelmében 2020. december 10-ig minden előadásunk elmarad. A Müpa saját szervezésű programjaira vásárolt belépők árát visszatérítjük: jegyét ide kattintva, bérletben szereplő előadásra szóló jegyét pedig ezen az oldalon tudja visszaváltani.

Felületünkön kizárólag a Müpa saját produkcióinak jegyeit rögzítheti. A befogadott, tehát nem saját szervezésű előadások jegyvisszaváltásának módjáról, kérjük, az előadás szervezőjénél érdeklődjön.

Megértését és együttműködését köszönjük!


Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Találkozás a Csodával. A 250 éve született Beethoven harminckét zongoraszonátája a zenetörténet egyik legjelentősebb alkotásvonulata, amely újraértelmezte a műfaj és a hangszer kapcsolatát, lezárva a zongoraszonáta klasszikus fejlődését és megnyitva az utat a romantika felé. A Müpa két napon át, kilenc hangversenyen, a keletkezés sorrendjében tárja a közönség elé a harminckét személyes vallomást - a harminckét előadó felvonultatásával a nagy hagyományú, nemzetközi hírű magyar zongoraiskolát is ünnepelve.

Szilasi Alex a 19. századi zongoramuzsika kiváló ismerője: 2001 óta az Éditions Fuzeau 19. századi zongoraműveket megjelentető kritikai sorozatának megbízott szerkesztője, 2010-ben megjelent Chopin-lemezét a világ tíz legjobb Chopin-felvétele közé választották, Gödöllőn pedig Liszt-fesztivált vezet. A Müpában 2017-ben debütáló Szabó Marcell azóta fellépett már az amszterdami Concertgebouw-ban, a bécsi Konzerthausban, a birminghami Town Hallban és a hamburgi Elbphilharmonie-ban is. 2018-ban útjára indította az Orosz Zenei Fesztivált, melynek művészeti vezetője, 2019-ben pedig a Cziffra Fesztivál Tehetség Díjában részesült. Szenvedélyes kamarazenész Kovács Gergely, az általa alapított Orion Trióval Európa-szerte koncertezik, 2019 szeptemberében pedig szólóesttel mutatkozhatott be a Carnegie Hallban.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

  • zongora
    Szilasi Alex
    Szabó Marcell
    Kovács GergelyUgrás az oldal tetejére