Cziffra Fesztivál / MVM Koncertek - A Zongora

Balázs János zongoraestje

komolyzene, opera, színház

Egy szünettel
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Prima-díjas és Érdemes művész címmel kitüntetett Balázs János egyike a legkeresettebb és legsikeresebb zongoraművészeknek, a világ rangos koncerttermeinek állandó szereplője. Azon előadók közé tartozik, akik egyaránt élvezhetik a közönség szeretetét és a szakma elismerését. Olyan neves művészekkel és karmesterekkel dolgozott együtt, mint Mischa Maisky, Vásáry Tamás, Charles-Olivier Munroe és Stéphane Denéve. A 2013/14-es koncertévadban tizenkilenc ország művészei közül nyerte el az ECHO Rising Star Évad művésze díjat. Európa olyan jelentős koncerttermeiben szerepelt már, mint a brüsszeli BOZAR, az amszterdami Concertgebouw, a bécsi Musikverein, a barcelonai Palau de Música, a londoni Barbican, a stockholmi Konserthuset és a Kölni Filharmónia. Fellépett a Brüsszeli, a Dortmundi és az Aspeni Filharmonikus Zenekarral, a magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekarral, a Budafoki Dohnányi Zenekarral és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával.
2011-ben megkapta a Junior Prima-díjat, és lengyel állami kitüntetésben is részesült, 2015-ben pedig Liszt-díjjal ismerték el. 2016-ban megalapította a Cziffra Fesztivált, amely mára Magyarország egyik elismert fesztiváljává nőtte ki magát.

Rendező: Jakobi Koncert Kft.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Büféélmény – sorban állás nélkül

Az Átrium-büfében új étkezési szolgáltatásunknak köszönhetően lehetőségük van előrendelést leadni egy órával az előadás megkezdése előtt, így megszabadulhatnak a hosszas sorban állástól az előadás szünetében, és azonnal fogyaszthatják a megrendelt étel-, italféléket. Az előrendelés részletei elérhetőek itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek
Ugrás az oldal tetejére