komolyzene, opera, színház

A Wiener Konzerthaus közvetítése

Müpa Home
  • Müpa Home

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Teszünk róla, hogy a négy fal között se kelljen nélkülözni a tartalmas és felemelő koncertélményeket. A kontinens legjelentősebb koncerttermeit és előadó-művészeti központjait összefogó hálózat, az Európai Hangversenytermek Szervezetének (ECHO) tagjaként, a nemzetközi együttműködésnek köszönhetően ezúttal a Wiener Konzerthaus online közvetítését hozzuk el Önökhöz egyenesen Bécsből.

Az előadás megtekinthető a Facebook oldalunkon.

Rendező: Müpa, Wiener Konzerthaus

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

Előadott művek

  • Lahav Shani
  • zongora
    Martha Argerich
  • Bécsi Szimfonikusok


Müpa Home


Ugrás az oldal tetejére