komolyzene, opera, színház

A Budapesti Vonósok Kamarazenekar hangversenye

Klasszikusok tükrében

Üvegterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Az Üvegteremben a Budapesti Vonósok Klasszikusok tükrében sorozata 2012-ben is folytatódik.
Az Üvegterem egészen különleges helyszín a délutáni hangversenyre, ahol a kora esti fények játékában pazar kilátás nyílik a Duna vizére.
A hangversenyeken klasszikus remekművek tükrében három kortárs zeneszerző művével ismerkedhet meg a közönség. Az est házigazdája, Tóth Endre zenetörténész vezeti a műsort és beszélget a jelenlévő zeneszerzőkkel. A sorozat célja bebizonyítani, hogy a klasszikus és a kortárs zeneművek szervesen kapcsolódnak egymáshoz és egy koncerten belül harmonikus egységet alkothatnak.
A Budapesti Vonósok a sorozattal a konzervatív koncertlátogató közönséget is szeretné megszólítani és valódi zenei élményben részesíteni stílusokra való tekintet nélkül.

Jegyárak: 2000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1500 Ft

Rendező: Budapesti Vonósok

Előadott művek

  • Művészeti vezető
    Botvay Károly
  • Közreműködik
    Ludmány János - zongora
  • Műsorvezető és beszélgetőtárs
    Tóth Endre

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére