irodalom, film, kiállítás

Tárlatvezetés a Ludwig Múzeumban

A Müpa+ hűségprogram exkluzív rendezvénye arany és platina szinten

Szünet nélkül
Ludwig Kiállítótér
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Müpa és a Ludwig Múzeum szoros együttműködésének köszönhetően a Müpa-jeggyel díjtalanul látogatható kiállításokon túl hűségprogramunk platina és arany szinteket elért tagjai évadonként két alkalommal exkluzív eseményeken, szakértő tárlatvezetők közreműködésével is elmerülhetnek a múzeum egy-egy kiállításában. Ezen a napon a november végén záruló „Nem vagyok robot”. A szingularitás határain című időszaki tárlat kurátorai fogadják a Müpa leghűségesebb látogatóit.
A kiállítás alapvetően napjaink technológiai fejlődése, a digitalizáció mindennapi életre gyakorolt erőteljes hatásáról szól. Fókuszában nem egyszerűen az egyre újabb, fejlettebb médiumok és technikák állnak, hanem azok következményei a társadalomban, az egyén életében. Miként változtatja meg az emberi testről alkotott képünket az arcot és testet felismerő, azt korrigálni képes digitális technika; milyen ideálokat teremt a mesterséges intelligencia (MI), és hogyan alkalmazkodunk ezekhez a feldolgozhatatlan sebességű változásokhoz.
Az elgondolkodtató képzőművészeti alkotásokból álló kiállítás nyolc kisebb alegységre oszlik, amelyeket izgalmas szekciócímek és teremszövegek írnak le. Egy adott témához más termekből is kapcsolódhatnak alkotások, így a művek és szövegek együttállása rugalmasan változik.
A díjtalan tárlatvezetésen - előzetes regisztrációval - a Müpa+ hűségprogram arany és platina szintet elért tagjai egy-egy vendéggel vehetnek részt. A férőhelyek száma korlátozott (összesen 70 fő), ezért aki velünk tartana, az oldalra belépve mielőbb küldje el jelentkezését!

A mélygarázs használata díjköteles. A platina szintű Müpa+ tagok a szabad helyek mértékéig regisztrálhatnak a platina-parkolóhelyekre.


Rendező: Müpa
  • kurátor
    Készman József, Maj Ajna, Üveges Krisztina

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére