irodalom, film, kiállítás

Nők Lapja Példakép - Inspiráló beszélgetések és ünnepélyes díjátadó

Fesztivál Színház

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Nők Lapja magazin 75., jubileumi éve alkalmából útjára indította és ünnepélyes rendezvény keretében első ízben adja át a Példakép Díjat. Hat kategóriában díjazzuk azokat a civil nőket, akik szakmájukban, hivatásukban kiemelkedőt nyújtanak, és példaértékűek lehetnek mindannyiunk számára. Miként ösztönözhetnek minket példaképeink céljaink elérésében, hogyan formálhatják személyiségünket? A díjátadót a Nők Lapja szerzőinek és népszerű vendégeinek inspiráló beszélgetései színesítik. Különleges nők, elgondolkodtató témák, felejthetetlen élmények. Ünnepeljünk együtt!

Rendező: Nők Lapja
 • író, irodalomtörténész, kommunikációs szakember
  Nyáry Krisztián
 • író, újságíró
  Fodor Marcsi
 • pszichiáter
  Dr. Bánki György
 • író, dokumentumfilmes, pszichológus, a Van Helyed Alapítvány vezetője
  Bódis Kriszta
 • Nők Lapja, újságíró, író
  Dobray Sarolta
 • klinikai szakpszichológus, író, előadó
  dr. Almási Kitti
 • Nők Lapja, főszerkesztő
  Akovács Éva

Jegyinformáció

Személyes vásárlásnál erre az előadásra jegyét Rewin Ajándékutalvánnyal, és Rewin Ajándékkártyával is megvásárolhatja.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére