• LITERÁRIUM EXTRA

Közös nevező - Simon Márton és Závada Péter estje

irodalom, film, kiállítás

elmarad
Fesztivál Színház
  • Müpa saját produkció
Az előadás elmarad.

Kedves Látogatóink,

A Müpa a látogatók és a munkatársak egészségét szem előtt tartva a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tart, azaz minden tervezett előadását lemondja július 7-ig. A Müpa saját szervezésű programokra vásárolt jegyeket a Müpa visszaváltja, a visszaváltás módjáról ide kattintva tájékozódhat.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük


Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

„Nehéz eldönteni, régóta csináljuk-e, amit csinálunk, vagy sem, néha egyenesen úgy tűnik, mintha egész életünkben szövegekkel foglalkoztunk volna. És ez nagyjából igaz is. Ezekből hozunk most egy estére valót, új és régi szövegeket vegyesen: verseket, slamet és rapet, sok kiváló barátunk kíséretében” - ajánlják magukat az est főszereplői.

Simon Márton (1984) költő, slammer, műfordító. Verseket 2004 óta publikál, slam poetry eseményeken 2011 óta rendszeres fellépő. Kötetei: Dalok a magasföldszintről (2010), Polaroidok (2013), Rókák esküvője (2018). Závada Péter (1982) költő, drámaíró, zenész. Több mint húsz évig volt az Akkezdet Phiai rap és slam poetry csapat tagja. 2009 óta publikál verseket. Legutóbbi kötete, a Roncs szélárnyékban 2017-ben jelent meg a Jelenkor Kiadó gondozásában. Ezek a szakmai/életrajzi tények nem szólnak arról, hogy személyükben a nyolcvanas években született nemzedék legismertebb s legnépszerűbb költőiről van szó, sokezres követőtáborral és eladott példányszámmal - igazi sztárokról, akik kulcsszerepet játszottak abban, hogy verset olvasni a fiatalok körében megint trendi lett. Egy elég jó estét tervezünk, mondják. Bátrat és erőset. Minden más ott fog kiderülni. Szavaikban kételkedni semmi okunk nincs.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Jónás Vera, Boros Levente, Iamyank, Porteleki Áron, Ratkóczi Huba, Szelevényi Ákos
  • rendező
    Balog József


LITERÁRIUM EXTRA


Ugrás az oldal tetejére