irodalom, film, kiállítás

Játszd újra!

A Müpa+ hűségprogram zárt körű vetítéssorozata

Szünet nélkül
Előadóterem
  • Müpa saját produkció
  • Színeink

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A legkedvesebb emlékek felidézése mindig örömteli, az elmúlt években pedig a visszajelzések alapján számtalan emlékezetes koncert szerzett életre szóló élményt közönségünknek. E feledhetetlen események közül élhetnek most át egyet újra hűségprogramtagjaink ezüst vagy annál magasabb szintű tagjai az Előadóteremben tartott exkluzív vetítésen, már jól ismert Játszd újra! sorozatunk keretében.

Az operettet nem hiába tartjuk számon az opera derűs és könnyed, ám komolytalannak semmiképp sem nevezhető testvéreként, hiszen a műfaj kimagasló darabjainak előadásához bizony éppen olyan alapos felkészültség szükségeltetik, mint a jelentős zenedrámák színre viteléhez. Ennek fényében korántsem meglepő, hogy a világ rangos dalszínházai időről időre műsorra tűznek egy-egy Kálmán- vagy Lehár-darabot, az operavilág elismert csillagai pedig boldogan tartják repertoárjukon e komponisták jól ismert dalait.
A mosoly országát, Lehárnak ezt a kivételes nagyoperettjét - amely szokatlan módon nem happy enddel végződik - Káel Csaba látványos, nemzetközi szereplőgárdát felvonultató, a különböző kultúrák találkozását bemutató rendezésében ismerhette meg a közönség 2019-ben. Ha akkor látta az előadást, most felidézheti, ha viszont nem volt alkalma velünk tartani, pótolhatja ezt a nem mindennapi élményt!

Legyen részese - először vagy újra - az élménynek, és töltsön el velünk egy kellemes estét!
A férőhelyek száma korlátozott. Regisztráljon az elsők közt!
A rendezvényre jegyek nem válthatók. A részvételre jogosult hűségprogramtagok és egy vendégük számára előzetes regisztrációval - az Előadóterem befogadóképességének mértékéig - a részvétel díjtalan.
Az érkezéskor átvett, névre szóló belépőjegyeket érvényesítve a mélygarázs használata díjtalan. A platina szintű Müpa+ tagok a Platina-parkolóhelyekre is regisztrálhatnak.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére