irodalom, film, kiállítás

Csak zene - Danubia X Metu X Müpa - plakátkiállítás

Zászlótér falak

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Különleges hármas együttműködés keretében rendez közös kiállítást a Danubia Zenekar, a Budapesti Metropolitan Egyetem és a Müpa, a tárlat május 3-15 között látható az épület Zászlóterében. Három, a maga területén innovatív kezdeményezéseiről is ismert intézmény - egy előadó-művészeti szervezet, egy egyetem és hazánk egyik vezető kulturális létesítménye - együttműködésében nyílt kiállítás tervezőgrafikus hallgatók plakátjaiból „Csak zene” címmel a Müpában. A kiállítás célja, hogy a hagyományos plakátművészet segítségével ünnepelje két művészeti ág, a zene- és a képzőművészet egymásra hatását, egyben bemutassa a plakát új vizualitásban betöltött szerepét.

Rendező: Danubia Zenekar, Budapesti Metropolitan Egyetem, Müpa

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére