Bach Mindenkinek Fesztivál

Bach, a tudós zeneszerző

irodalom, film, kiállítás

elmarad
Előcsarnok
Az előadás elmarad.

Kedves Látogatóink,

A Müpa a látogatók és a munkatársak egészségét szem előtt tartva a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tart, azaz minden tervezett előadását lemondja július 7-ig.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük


Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Bach Mindenkinek Fesztivál 2015-ben indult azzal a céllal, hogy a klasszikus zenét mindenkihez eljuttassa. A programok folyamatos bővülésének eredményeképpen 2019-re Magyarország legkiterjedtebb klasszikus zenei fesztiváljává vált, amelyhez csatlakozott a Müpa is. A közös értékek és célok eredményeként 2020 márciusában a Müpában húsz koncerten hallhatják a Bach Mindenkinek Fesztivál művészeit.

A Bach születésnapja (március 21.) tájékán világszerte megrendezett Bach Mindenkinek Fesztivál részeként két héten át lesz látható az a kiállítás, amely minden idők egyik legnagyobb zenei géniuszának kompozíciós műhelyébe enged betekintést.
Kevesen voltak, akik annyit tudtak a zene működésének törvényszerűségeiről, mint Johann Sebastian Bach, akinek ellenpontművészete máig utolérhetetlen mintát kínál zeneszerzők nemzedékeinek. A Fazekas Gergely zenetörténész által összeállított kiállítás a fúgák, kánonok, szimmetrikus zenei struktúrák világába kalauzolja el a látogatót, abba a tiszta szellemi térbe, ahol a zenét matematikai összefüggések irányítják. Korabeli kéziratok, elméleti munkák, első kiadású kották, értelmező ábrák és magyarázatok, s természetesen zenei részletek segítenek abban, hogy bepillantást nyerjünk Európa talán legnagyobb hatású zeneszerzőjének gondolkodásába.

Rendező: Müpa, Bach Mindenkinek Fesztivál

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére