családi és ifjúsági programok

Zenezsámoly

Ötven perc alatt a Föld körül a Budapesti Vonósokkal

Szünet nélkül
Üvegterem

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Müpa Üvegtermében már a korábbi években is tartott koncertpedagógiai foglalkozásokat a Budapesti Vonósok együttese. Az idei évadban az ismert zenepedagógiai, zeneművészeti szakember, Lakner Tamás várja a gyerekeket a beavató foglalkozásokon, Zenezsámoly címmel. Lakner Tamás - egyetemi karrierje mellett - 1980 óta karnagyként vezeti a pécsi Bartók Béla Férfikart, és közel fél évszázada muzsikál az énekelt verseket játszó Szélkiáltó Együttes alapító tagjaként.

Az első Zenezsámoly-délutánon népszerű zeneművek röpítenek el bennünket közeli és távoli tájakra: Kínától Argentínáig, Törökországtól az Egyesült Államokig visz a Budapesti Vonósok zenés vonata és hajója. Interaktív foglalkozás és kreatív játék várja az 5 és 14 éves kor közötti gyerekeket.

Korosztály: 5-14 év
Rendező: Budapesti Vonósok

Előadott művek

  • műsorvezető
    Lakner Tamás
  • Budapesti Vonósok (művészeti vezető: Botvay Károly)

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére