Szeder & Lóci: Dalszerző! - Miből születik a sláger?

Zenés tízórai

családi és ifjúsági programok

elmarad
Zászlótér
  • Müpa saját produkció
Az előadás elmarad.

Kedves Látogatóink,

A Müpa a látogatók és a munkatársak egészségét szem előtt tartva a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tart, azaz minden tervezett előadását lemondja július 7-ig. A Müpa saját szervezésű programokra vásárolt jegyeket a Müpa visszaváltja, a visszaváltás módjáról ide kattintva tájékozódhat.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük


Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Te is lehetsz dalszerző, sőt: már az is vagy! Hogy miért? Minden gyerek fogékony a zenére, és természetes módon dalokkal veszi kezdetét mindannyiunk zenei beavatása. Emlékezzünk csak első zenés élményeinkre, arra, amikor egy-egy népdalt, karácsonyi éneket vagy jó ritmusú gyerekdalt megtanultunk! De vajon hogyan keletkeztek, miből építkeznek ezek a dalok? És egyáltalán: mi kell egy jó slágerhez? Az interaktív műsorban Szeder-Szabó Krisztina és Csorba Lóci a gyerekekkel közösen alkotja meg az év slágerét.

Szeder-Szabó Krisztina és Csorba Lóci nevét 2014-ben a Ki Mit Tube tehetségkutató versenyen jegyeztük meg, amikor a Szociálisan érzékeny dallal az országos második helyezésig jutottak. Kritikusai szerint Szeder-Szabó Krisztina stílusa lírai, de vagány, intim, mégis filozofikus, és akkor közvetlen személyiségéről még nem is szóltunk: ez együtt mind a hazai popzene kivételes alkotójává teszi a Szeder együttes énekesét. Csorba Lóci, a Lóci játszik zenekar oldott nyakkendős frontembere kamaszkora óta zenél. Volt egyszemélyes előadó, játszott duóban Krisztinával, majd hétszemélyes zenekart alapított. Krisztina és Lóci küldetésüknek tekintik, hogy olyan előadást hozzanak létre, amely közérthetően mutatja be a populáris zene nyelvét, sőt a nézőkkel közösen fedezik fel ezt a világot. A két énekes-gitáros dalszerző alig egy óra alatt, a gyerekek aktív közreműködésével gyárt valódi slágert, de az is kiderül majd, hogy milyen lett volna, ha ezt a dalt Cseh Tamás, Paul McCartney, vagy éppen egy DJ-producer írja meg.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Szeder-Szabó Krisztina, Csorba Lóci, Tarr FerencUgrás az oldal tetejére