Dalinda: Aranykapu - Interaktív népzenei koncert iskolás gyermekeknek

Zenés tízórai

családi és ifjúsági programok

Zászlótér
 • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A sorozatot általános iskolásoknak ajánljuk, hogy olyan műfajokkal kerüljenek közelebbi kapcsolatba, amelyek hagyományosan kívül esnek korosztályuk mindennapi zenei tapasztalatain és az iskolai tananyagon. Az iskolás csoportok számára szervezett, egyórás interaktív koncerteken a hangszeres népzene, a világzene és a jazz tájain barangolunk, keresve a különféle műfajok közötti áthallásokat, kapcsolódásokat.

A Dalinda a cappella trió három kiváló hangszeres zenésszel kiegészülve mutatja be az idő múlásának, az emberi élet fordulóinak olykor vidám, felemelő, olykor édes-keserű és tanulságos történeteit a magyar népdalok elemi őszinteségén, izgalmas és talán kevésbé ismert dallamain keresztül. A folyamatos változás, a fejlődés, az önmagát kereső ember dalaival találkozhatunk az együttes műsorában. A népmesei elemekkel gazdagított, történetté alakuló zenei folyamat alkalmat ad az autentikus és a kortárs népdaléneklés hagyományainak megismerésére, lehetőséget nyújtva a közös zenei élménybe való bekapcsolódásra.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének
  Paár Julianna
  Sárközi-Lindner Zsófia
  Tímár Sára
 • furulya
  Hargitai-Halászi Lehel
 • cimbalom
  Szabó Dániel
 • nagybőgő
  Bognár AndrásUgrás az oldal tetejére