családi és ifjúsági programok

Paár Julcsi - Hangoló: Kerekerdő - családi koncert

Szünet nélkül
Átrium (Előcsarnok)
 • Müpa saját produkció
 • Világraszóló

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A Világraszóló programsorozatot kilencedik alkalommal rendezik meg a Müpában, a hungarikumnak számító hangszerek, a cimbalom és a tárogató történetét, jelenkori és lehetséges jövőbeli megjelenését bemutató eseménysorozat ezúttal a jövőre koncentrál, és még a délelőtti gyerekprogram keretében is a cimbalom sokrétű használatára hallhatunk-láthatunk majd példát. Paár Julcsi - Hangoló Kerekerdő című családi koncertjén hangsúlyos szerepet kap e hangszer.

Paár Julcsi énekes és zeneterapeuta számos formációból lehet ismerős, de a Dalinda vagy a Bazseva zenekar mellett méltán híresek gyerekeknek szóló népzenei meselemezei, mesekoncertjei is. Kerekerdő című 2019-es albumán és műsorában (melyet idén augusztusban követett a Kerekutca című folytatás) megelevenedik a Kerekerdő mesebeli tája és varázslatos története, mely a képzeletünkben megjelenő képek segítségével emlékek, érzések, érzetek sokaságán vezet keresztül bennünket. A Kerekerdő hőse Jancsi, aki bármerre téved, különös lényekkel, furcsa emberekkel találkozik, de a dal bátorítja, a tánc továbbviszi útján. A zenével, tánccal egybekötött mesekoncertnek a hallgatóság is szerves részévé, szereplőjévé válik.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • ének, mese
  Paár Julcsi
 • hegedű
  Csernók Klára
 • brácsa
  Papp Endre
 • cimbalom
  Szabó Dániel
 • bőgő
  Bognár András
 • tánc
  Csiki GergelyUgrás az oldal tetejére