családi és ifjúsági programok

MUS-E - Zenén innen, zenén túl

Lépcsőterem
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Megelevenedhet-e egy történet zenében? El lehet-e táncolni egy festményt? Hogyan kapcsolódnak egymáshoz, miként működnek együtt a különböző művészeti ágak? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a foglalkozásokat vezető művészek a részt vevő gyerekekkel együtt, közös játékos, kreatív zenei-művészeti tevékenység során. A Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1993-ban indult MUS-E (Musique-Europe) művészeti-nevelési program lényege, hogy a gyermekek a foglalkozásokon olyan impulzusokat kapnak, amelyek érzékennyé teszik őket a külső világ különféle jelenségeinek befogadására, értelmezésére és továbbgondolására.

A foglalkozás során a gyerekek számos interaktív hangszeres feladatot kapnak, emiatt a programot kizárólag 6 éves kor felett ajánljuk.

2024. január 20.: Játékos utazás a hangszerek világában
2024. február 3.: Zenei és színházi improvizáció
2024. február 17.: Énekkel ötvözött tarka színház
2024. március 2.: Kalandozás a színek, hangok, képek világában
2024. március 16.: Színjátszással fűszerezett népi énekek
2024. április 13.: A hangszerek és a vizualitás játékos kölcsönhatása
2024. április 27.: Színházzal ötvözött zenei játékok
2024. május 11.: A népi ének és a látványvilág gazdag találkozása
2024. május 25.: A hangok és a képi kifejezés gazdagsága


Korosztály: 6-10 év
Rendező: Müpa

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére