családi és ifjúsági programok

Mire jó az irodalom?

Az irodalom oka, célja, hasznossága 45 percben - Grecsó Krisztián íróval

Szünet nélkül
Zászlótér
  • Müpa saját produkció
  • Literárium Junior

Jegyárak

Az előadás telt házas.

Mentse el a programot Google Naptárába!

Honnan lehet megtanulni jól szeretni? Milyen eszközzel láthatunk bele a lélekbe? Normális-e az a háztömbnyi szorongás a szív alatt, gyomortájon? Hogyan lehet felnyitni az önismeret feltáratlan tárnáit az irodalom segítségével, és valahogy belenézni egy tükörbe, ahol valóban az látszik, aki ott áll?

Grecsó Krisztián az irodalom ajtóiról és tükörhelyzeteiről beszél majd azoknak a középiskolásoknak, akiknek nem elég, ha a valódi, értékes szépirodalom helyett „letudják a dolgot” - mondjuk, néhány önismereti és más pszichológiai esetleíró könyv megvásárlásával és félbehagyott olvasásával. Olyan kérdés, hogy „mit akart mondani a költő”, egyszerűen nincs. Tévedés. A jó szöveg nem egyenlet, nincs megoldása, hogy iksz egyenlő akármennyi. Ebből adódóan arról is szó lesz, hogy mi történik bennünk és velünk, amikor olvasunk. Grecsó Krisztián a legnépszerűbb, legolvasottabb kortárs írók egyike - a vele való találkozás minden bizonnyal sokáig emlékezetes marad.

Korosztály: 14-18 év
Rendező: Müpa

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére