családi és ifjúsági programok

MASNI ÉS POCÓ MIHÁLYI RÉKÁVAL

Szuperhős - lemezbemutató koncert

Üvegterem
 • Müpa saját produkció
 • Minimatiné

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A két kitalált mesekarakter, Masni és Pocó a közösségi médiában máris komoly rajongótáborral rendelkezik, de aligha csak nekik szerzünk örömet a nagy hírrel: a Müpában lesz Mihályi Réka Szuperhős című új albumának lemezbemutató koncertje! A humoros, kedves szövegek és a minőségi zene vadonatúj tartalommal párosul. Mihályi Réka énekesnő ezúttal is az óvodás korosztály gondjai és örömei felé fordul dalaiban, és persze a színpadon két bábművész jóvoltából jelen lesznek a címszereplők, Masni és Pocó is. A saját szerzeményeket kvartett kíséri, sőt vendégként Farkasházi Réka is közreműködik.

Korosztály: 3-8 év
Rendező: Müpa
 • ének
  Mihályi Réka
 • zongora
  Romhányi Áron
 • gitár
  Gyalog Zoltán
 • basszusgitár
  Baranyi Gergő
 • dob
  Vas Gyula
 • bábművész
  Szabados Erzsébet, Szilner Olivér
 • ének
  Farkasházi Réka

Jegyinformáció

Online és személyesen erre az előadásra jegyét Müpa ajándékutalvánnyal, valamint OTP, K&H vagy MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja. Személyes vásárláskor elfogadjuk még a Rewin Ajándékutalványt és a Rewin Ajándékkártyáit, illetve az OTP Cafeteria kártya kultúraalszámla-keretét is.

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére