Fehér farkas

Literárium Junior

családi és ifjúsági programok

Szünet nélkül
Zászlótér
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

A szépíróként és költőként egyaránt a kortárs irodalom legjelentősebb alkotói közt számon tartott, joggal népszerű Tóth Krisztina rendhagyó irodalomórája kihagyhatatlan alkalomnak ígérkezik a Literárium Junior programjainak sorában. A találkozó a szerző legutóbb megjelent, Fehér farkas című novelláskötetére épül - abból fog felolvasni az író részleteket -, hogy a könyvben érintett kérdések nyomán elinduljon a beszélgetés a szerző és a jelenlévő diákok között.

Ebben a könyvében ugyanis az írónő minden korábbinál élesebben exponálja a kirekesztettség, az alárendeltség, az erőszak, a hatalmi elnyomás, a szegénység megrázó sorstörténeteit - napjaink mindnyájunk által ismert társadalmi-szociális törésvonalait. „Mások életébe pillantunk be, de a szövegek tükrében magunkra, a bennünk élő idegenre is ráismerünk” - olvassuk a kötet fülszövegén, s a novellák egytől egyig igazolják e sorokat. Részvét és szolidaritás, az elesettekkel való azonosulás hangjai alakítják a művek tónusát felkavaróan őszintévé - hatása alól egykönnyen aligha szabadulhatunk. S ha mindehhez hozzávesszük Tóth Krisztina közvetlen, varázslatos személyiségét, akkor csak magunkat ismételhetjük: a vele való találkozás minden irodalomkedvelő diák számára kihagyhatatlan alkalomnak ígérkezik.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • Tóth KrisztinaUgrás az oldal tetejére