családi és ifjúsági programok

Játsszunk együtt! - Érdi Tamás és ifjú vendégei

Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
 • Iskoláskoncertek

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Érdi Tamás, a születése óta vak zongoraművész látók számára hihetetlennek tűnő nehézségeket leküzdve tanulja a zeneműveket. „Számomra fontos, hogy befogadó társadalomban éljünk, ahol az sem érzi magát fogyatékosnak, aki nem lát. Egy ilyen idilli világban a gyerekek belső értékei dominálnának, és a társadalom elfogadná a fogyatékkal élő gyerekeket. Hiszen egy zenekarban is minden hangszer ugyanolyan fontos!” - nyilatkozta egy interjúban. A klasszikus zene fiatalok számára való hiteles közvetítését fontosnak tartó művész most középiskolás zenész barátaival várja kötetlen találkozásra az iskolás közönséget.Korosztály: 10-14 év
Rendező: Művészetek Palotája

Előadott művek

 • hegedű
  Stark János, Dósa Csenge
 • cselló
  Virág Mátyás
 • brácsa
  Fazekas Tamás
 • zongora
  Kovács Gergely
 • Érdi Tamás

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére