• Iskoláskoncertek

Irány Rio! - Világjáró muzsikusok

családi és ifjúsági programok

elmarad
Fesztivál Színház
 • Müpa saját produkció
Az előadás elmarad.

Kedves Látogatóink,

A Müpa a látogatók és a munkatársak egészségét szem előtt tartva a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tart, azaz minden tervezett előadását lemondja július 7-ig. A Müpa saját szervezésű programokra vásárolt jegyeket a Müpa visszaváltja, a visszaváltás módjáról ide kattintva tájékozódhat.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük


Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Mi történik akkor, ha hat, a saját hangszerén egyformán virtuózan játszó utcazenész egy különleges véletlennek köszönhetően a nagyvárosi forgatagban egymásra talál? Hát persze, hogy együtt indulnak kalandos, világkörüli utazásra. Közlekedési eszközük a muzsika és hangszereik, kifogyhatatlan üzemanyaguk pedig a játékosság, a fantázia és a határtalan jókedv. Vigyázat, ez utóbbi ragadós: a nézők rekeszizmait sem kíméli Méhes Csaba és a Brass in the Five minden tréfára kapható csapata.

Nincs szüksége méregdrága repülőjegyre annak, aki a Méhes Csaba és Takács Tibor által írt és rendezett Irány Rio! című műsorra foglal helyet. A világkörüli utazás keretében hangszereken, dallamokon, szavak nélkül, a gesztusok, a pantomim nyelvén, sziporkázó humorral repítenek el a művészek messzi tájakra. Méhes Csaba kiváló komikus és pantomimművész, a vizuális humor valódi mestere, aki szuggesztív játékával évtizedek óta bűvöli el közönségét itthon és külföldön. Csak általa űzött műfaját lehetetlen egyetlen skatulyába beszorítani: műsoraiban a legóriásibb kisembert ismerjük meg. A Brass in the Five 1992-ben alakult virtuóz rézfúvós kvintett. Első koncertjüket a Magyarországra látogató II. Erzsébet angol királynő előtt adták, s az ő tiszteletére választottak angol nevet. Együttműködésük Méhes Csabával évtizedes múltra tekint vissza: a nagysikerű Brass Cirkusz után második produkciójuk, az Irány Rio! szintén a Fringe Fesztivál díjazottjai között szerepelt.

Az előadás után Lecsengető címmel a Zászlótérben ingyenes foglalkozást tartunk, amelyre az előadásra jeggyel rendelkező csoportokat várjuk.

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

 • pantomim
  Méhes Csaba
 • trombita
  Simai László, Monoki Attila
 • harsona
  Koppányi Béla
 • kürt
  Soós Péter
 • tuba
  Takács Tibor
 • Írta és rendezte
  Méhes Csaba, Takács TiborUgrás az oldal tetejére