családi és ifjúsági programok

Góbi Rita Társulat: Pici Bonbon

Mozgásfoglalkozással egybekötött mesés-táncos előadás

Szünet nélkül
Üvegterem
 • Müpa saját produkció
 • Minimatiné

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Többek között azért nagyon jó gyereknek lenni, mert az ember gyakran kap ajándékot. Névnap, szülinap, karácsony, és még sorolhatnánk a fontosabbnál fontosabb alkalmakat: ilyenkor valaki lényegesnek gondolja, hogy meglepjen titeket valami igazán személyessel és emlékezetessel. A Góbi Rita Társulat Pici Bonbon című előadása erről a különleges folyamatról, ajándékozó és megajándékozott viszonyáról mesél zenével, mozgással, képpel, bábbal, és akkor még a közös játékról nem is szóltunk. Mert adni jobb, mint kapni.

Táncpedagógus, diplomás táncművész, koreográfus: Góbi Rita a hazai kortárstánc-élet sokoldalú előadója. A gyerekműsorok nála nem járulékos elemek, hanem széles, műfaji és földrajzi határokon átívelő tevékenységi körének meghatározó részei. Jól tudja, hogy a tánc, a mozgás szeretetének a lehető legkorábban kell és lehet megnyerni a fiatalokat. Interaktív táncelőadásai osztatlan sikert aratnak, bárhol is lépjen fel velük. Közel tíz éve van már műsoron a Pici Bonbon is, amely szavak nélkül, pontosan irányzott mozdulatokkal, fülbemászó dallamokkal és könnyen dekódolható történettel nyűgözi le a legifjabb közönséget is. A 2-5 éves nézők, meg persze nagyobb testvéreik előtt feltárulnak a színpadon lévő doboz titkai a félórás előadás során: játékok, plüssállatok szeszélyes rendben bújnak elő a rejtélyes dobozból, hogy aztán Góbi Rita testrészei, majd kölykös-bohócos lénye is megjelenjen végül. Lenyűgöző, ahogy az alighanem feneketlen dobozból újabb és újabb növényeket, állatokat, tárgyakat húz elő, benépesítve velük a színpadot. Az előadás második fele váratlan izgalmakat hoz: az újabb félórás blokkban Góbi Rita táncolni hívja nézőit, de a szórakozás közben tanulásra is jut idő.

Együttműködő partner: Műhely Alapítvány
Támogató: Kulturális és Innovációs Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Műhely Alapítvány, SÍN Kulturális Központ, gaborgobi.com

Korosztály: 3-8 év
Rendező: Müpa
 • tánc és koreográfia
  Góbi Rita
 • zene
  Gyulai Csaba
 • jelmez, díszlet
  Földi Kinga

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére