családi és ifjúsági programok

Évadzáró Ringató

Szünet nélkül
Üvegterem
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Az elmúlt évek hagyományai szerint a Ringatót rendszeresen látogató, énekelni, játszani szerető kisgyermekek és szüleik találkozót tartanak a Müpa Üvegtermében a nyári szünetet megelőzően. Ez alkalommal is dr. Gállné Gróh Ilona és Gáll Viktória lesznek az Évadzáró Ringató házigazdái, akik egy meglepetésvendég, Navratil Andrea népdalénekes társaságában, mesés-dalos-játékos hangulatban zárják együtt az évadot.

Korosztály: 0-3 év
Rendező: Müpa
  • népdalénekes
    Navratil Andrea

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére