• Matinékoncertek

A Szegedi Kortárs Balett előadása

Csajkovszkij: A diótörő

családi és ifjúsági programok

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
  • Müpa saját produkció

Mentse el a programot Google Naptárába!

A Műhelytitkok előadások bepillantást engednek a próbák mindennapjaiba és a zenei folyamatokba. Az előadások második részében az előzőleg alaposan megismert részleteket összefüggő színpadi előadásban hallgathatja, illetve nézheti meg a közönség.
Sokan vannak, akik újra és újra megnézik Csajkovszkij mesebalettjét, amelyet karácsony környékén a világ számtalan színpadán, számtalan változatban adnak elő. A történetet ezúttal a modern balett eszközei által élhetik át a nézők, csatlakozva azok táborához, akik úgy tartják: ha karácsony, akkor Diótörő!

Az előadás előtt, 9.45-10.30 óráig Ráhangoló címmel az Előadóteremben ingyenes interaktív, játékos foglalkozást tartunk, amelyre az előadásra jeggyel rendelkező csoportokat, illetve egyéni jelentkezőket várunk. Előzetesen jelentkezni legkésőbb az előadást megelőző szerda éjfélig lehet a csip@mupa.hu címen, a résztvevők létszámának és életkorának megadásával. A foglalkozást, amely hatéves kortól ajánlott, minimum 6 főnek tartjuk meg.

Rendező: Müpa

Jegyinformáció

Erre az előadásra jegyét az Edenred Ticket Culture & Sport kártya és utalvány és Top Prémium ajándékutalvány, Edenred Ajándék Arany és Ezüst kártya, illetve Ajándék- és Bevásárló kártya ellenében is megvásárolhatja. Elfogadjuk még a Kultúra és Ajándék Erzsébet-utalványt, az Erzsébet utalvány plusz kártya Ajándék illetve Kultúra keretét, az OTP Cafeteria kártya kultúra alszámla keretét, a Müpa-ajándékutalványt, valamint jegyét a SZÉP-kártya szabadidő-keretének terhére is megvásárolhatja pénztárainkban.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

  • művészeti vezető
    Juronics TamásKapcsolódó bérlet

Kedvezménnyel

Matinékoncertek - Műhelytitkok


Ugrás az oldal tetejére