családi és ifjúsági programok

Bíró Eszter húsvétváró koncertje

Üvegterem
 • Müpa saját produkció
 • Minimatiné

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

Hogy mit ér a húsvét hímes tojás nélkül?! Fabatkát sem! Pedig Tóbiás, a húsvéti nyúl ezzel kénytelen szembesülni, amikor a náthás Tyúkanyó levelét elolvassa. Nincs az a nehéz helyzet, amit a barátok, némi zenés kíséret, vidám meserészlet segítségével meg ne lehetne oldani. Jól tudja ezt Bíró Eszter és csapata, akik családi, interaktív koncertjükön játékos tojáshajszát folytatnak húsvét várva várt ünnepe előtt alig egy héttel. Nyuszigyerekek, segítsetek Tóbiásnak, legyen idén is húsvét!

A tanulmányait itthon és Amerikában végzett énekesnő és színésznő generációjának sokoldalú tehetsége. A többek közt Fonogram díjjal és Érték díjjal is kitüntetett művész egy évtizede új területen is kipróbálta magát: játékos, interaktív gyerekkoncertjei mostanra egy egész generáció szívébe lopták be magukat. Bíró Eszter számos közegben mozog otthonosan: gondoljunk csak a tévében látható sorozatára és hanglemezeire, élő koncertjeire és sikerlistás könyveire. Hogy honnan ez a változatosság? „Szülőként én is nagyon szeretem, amikor több lehetőség közül választhatok, azt meg különösen, ha a szórakozáson túl tanulásra is használható egy ajándék… De elsősorban mégis előadóművész vagyok, ezért az élő fellépés a különböző vállalásaim végcélja.” Az Állati Zenés ABC két kötete, az Időradír című könyv, valamint Az Időmanó kalandjai című tévésorozat mostanra sokak kedvencévé vált: a húsvétváró koncerten ezekből is felhangzanak majd részletek. Bíró Eszter fülbemászó énekét és játékra buzdító szavait hozzá hasonlóan sokoldalú zenésztársai közreműködése teszi teljessé. Aggodalomra persze semmi ok, a változatos kalandok jó véget érnek, és a nézőtér is együtt énekli Bíró Eszterrel és zenésztársaival, hogy „Nincs baj, Tóbiás, itt a húsvét, lesz tojás!”

Korosztály: 3-8 év
Rendező: Müpa
 • ütőhangszerek, harmonika, vokál
  Födő Sándor
 • klarinét, tárogató, furulya, doromb, magyar duda
  Cserta Balázs
 • gitár, vokál
  Csókás Zsolt

Parkolási információk

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy abban az esetben, amikor a Müpa mélygarázsa és kültéri parkolója teljes kapacitással működik, érkezéskor megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Ezt elkerülendő, azt javasoljuk kedves közönségünknek, induljanak el hozzánk időben, hogy gyorsan és zökkenőmentesen találhassák meg a legideálisabb parkolóhelyet és kényelmesen érkezhessenek meg előadásainkra. A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.
Ugrás az oldal tetejére