Interaktív folklórszínház

Bahorka Társulat: Téli mese

családi és ifjúsági programok

Szünet nélkül
Müpa Sátor
  • Müpa saját produkció

Jegyárak


Mentse el a programot Google Naptárába!

„Álmomban éjszaka aranykertben jártam, aranykertben aranyfát, aranydiót láttam, ahány levél lengedez szélringatta ágon, András bácsi fejére annyi áldás szálljon!”
- kiáltozzuk András napján. Aztán beköszönt Borbála, majd csörgő-börgő botjával Miklós. A téli éjszakában megjelennek a faluban az angyalok, ki tudja, vajon igaziak-e? Annyi bizonyos, hogy minden házba bekopognak, és sok vidámságot hoznak, fényes énekszóval jelzik az Úr Jézus eljövetelét… és jönnek a lucázók, a regölők és a betlehemesek, akik jókívánságokkal szórják tele az udvart - hallgassuk, ahogy énekelnek!

Rendező: Müpa

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Biztonságos jegyvásárlás

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában vagy a jegypénztárainkban váltsa meg jegyét.

  • ifj. Csoóri Sándor
  • Gárgyán Zoltán
  • Szabó Csobán Gergő
  • ének, mese, tánc
    Balogh Melinda, Kasza Lili
  • mese, tánc
    Utasi PéterUgrás az oldal tetejére