Bérletek 2022/23

A Müpa a 2022/23-as évadban ismét csomagban (is) kínálja a felejthetetlen élményeket! A Zenekari páholy nagy múltú, nemzetközi hírű együttesek koncertjeire csábít, mások mellett a Filarmonica della Scalát és a Bécsi Filharmonikusokat hallhatjuk Riccardo Chailly, illetve Andris Nelsons vezényletével. A Szólisták és zenekarok bérlet koncertjein olyan világsztárok adják egymásnak a színpadot, mint a zongoraművész Yuja Wang, a hegedűvirtuóz Viktoria Mullova, a világ egyik legjobb ütőhangszereseként ismert Martin Grubinger vagy az évad művészének választott Boldoczki Gábor trombitaművész. A Kamarakincsek bérlet is valódi különlegességeket rejt, az évad zeneszerzője, Varga Judit szerzői estje mellett Prunyi Ilona kamaraestje és a Spányi Miklós vezette Concerto Armonico műsora is ebben a válogatásban kapott helyet. A Zenés színpad előadásai között félig szcenírozott Schubert-darabot és bel canto áriaestet is találnak az érdeklődők, az Ünnepek és oratóriumok koncertjei pedig az év legjobban várt időszakaiban segítik az átszellemülést. A Régizene Fesztivál a műfaj legínyencebb rajongóinak sem okoz csalódást, a Felfedezések és a Rising Stars koncertjei pedig a kevésbé ismert művekre és a jövő tehetségeire irányítják a reflektorfényt. Az Orgona bérlet a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem ékességét helyezi a középpontba olyan művészek közreműködésével, mint a holland Sietze de Vries és Fassang László. A Wagner és Wagner+ bérletek a Ring-tetralógia semmivel sem összehasonlítható élményével és a zeneszerzőzseni más emblematikus műveivel ajándékozzák meg a hallgatóságot, a Seniorok évadának minden estje más bérletekből nyújt ízelítőt, az Operamatiné és az Érzelmek iskolája pedig a 8-14 éves korosztály tagjainak segítenek eligazodni klasszikus dallamok és az opera lebilincselő világában.

Ahogy azt nézőink megszokhatták, elsőként a Müpa+ hűségprogram tagjai kapnak lehetőséget az elővásárlásra: platina szinten március 29-én, arany szinten 30-án, ezüst szinten 31-én 10 órától, alapszinten és a nagyközönség tagjai számára pedig április 1-jén 10 órától nyílik meg a bérletvásárlás lehetősége.


A bérletek az előadások jegyáraihoz képest átlagosan 20% kedvezményt tartalmaznak.
 

 

Bérletváltás előtt csatlakozzon néhány kattintással hűségprogramunkhoz, és már gyűjtheti is a pontokat, amelyekkel egyre magasabb szintekre lépve egyre több kedvezményt élvezhet.

Tapasztalja meg Ön is a Müpa-hűség előnyeit!

2022/23 évadra váltható bérletek


Ugrás az oldal tetejére