Bérletek 2020/21

A jól megválasztott bérlet egy egész évadon át felejthetetlen élményekkel gazdagít. A Müpa a 2020/21-es évadban 14 különleges összeállítással segít megtalálni a tökéleteset: ezúttal is neves karmesterek, világklasszis szólisták és kiemelkedő együttesek érkeznek hozzánk. A Zenekari páholyban a heroikus karakterű műveké lesz a főszerep, mások mellett a római Santa Cecilia Akadémia Zenekarát és a Philharmonia Orchestrát hallhatjuk – Sir Antonio Pappano, illetve Esa-Pekka Salonen vezényletével. Szólisták és zenekarok bérletünkben az évad művésze, Várdai István a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral, Miah Persson szoprán és Håkan Hardenberger trombitaművész pedig az Amsterdam Sinfoniettával lép színpadra. A Hang-szálak bérletben többek közt korunk egyik legkiválóbb mezzója, Elīna Garanča és a nagyszerű bariton, Ludovic Tézier varázsolja el a közönséget, a Zenés színpad pedig Schumann egyetlen operáját, a szinte soha nem hallható Genovévát is feleleveníti.

Az év legmeghittebb időszakait ezúttal is az Ünnepek és oratóriumok koncertjei teszik teljessé, a Kamarakincsek estjein olyan jelentős művészek várnak ránk, mint Víkingur Ólafsson vagy Baráti Kristóf és Várjon Dénes, a Régizene Fesztivál pedig ezúttal is a historikus zene legjavát nyújtja. A Wagner bérlet a Ring-tetralógia magával ragadó élményét a megújult szereposztásban látható-hallható Lohengrinnel egészíti ki, a Seniorok évadában pedig ismét igazi csemegék kaptak helyet. Újra elmerülhetünk a Felfedezések és a Rising Stars ifjú tehetségeinek sokszínű világában, az Orgona bérlet a megszokottnál is izgalmasabb produkciókat kínál, Operamatiné és Érzelmek iskolája sorozataink pedig a 10-14 éveseket vezetik be az opera, illetve a klasszikus zene varázslatos világába.


A bérletek az előadások jegyáraihoz képest átlagosan 20% kedvezményt tartalmaznak.
 

 

Bérletváltás előtt csatlakozzon néhány kattintással hűségprogramunkhoz, és már gyűjtheti is a pontokat, amelyekkel egyre magasabb szintekre lépve egyre több kedvezményt élvezhet.

Tapasztalja meg Ön is a Müpa-hűség előnyeit!

2020/21 évadra váltható bérletek


Ugrás az oldal tetejére