Bérletek 2019/20

A 2019/20-as évadban sem lesz hiány világsztárokban, nemzetközi hírű zenekarokban és izgalmas előadásokban. Jó hír, hogy önálló bérletet kapott az évad művésze és az évad együttese, így már 15 bérlet közül válogathatnak látogatóink. A Zenekari páholyban ismét nagy hagyományú együttesek és jelentős karmesterek követik egymást, többek közt összehasonlíthatjuk, hogyan játszanak Mahlert a Berlini Filharmonikusok és az Izraeli Filharmonikus Zenekar. Szólisták és zenekarok sorozatunkban Rudolf Buchbinder zongoravirtuóz a Drezdai Staatskapellével, a Tonhalle Orchester Zürich pedig Martin Fröst klarinétossal lép színpadra. A Hang-szálak bérletben többek közt a sokoldalú mexikói-francia tenorral, Rolando Villazónnal és Waltraud Meierrel találkozhatunk, a Zenés színpad pedig más produkciók mellett Rameau Dardanusától lesz hangos.

Idén sem telhet el az év Ünnepek és oratóriumok nélkül: az eddigi három koncert egy adventi alkalommal egészül ki. A Kamarakincsek között olyan értékekre bukkanhatunk, mint a Musikfabrik Köln vagy Olga Pascsenko, Az évad művészei bérlettel pedig Eötvös Péter és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar kivételes előadásait – köztük közös koncertjüket – élvezhetjük. Természetesen idén is a Régizene legjavából válogathatunk, a Wagner bérlet keretében pedig a felfrissített Ring-tetralógia nyűgözi le a közönséget. A Seniorok évadában újra igazi ínyencségek kaptak helyet, megint lehetőségünk nyílik elmerülni a Felfedezésekben és a Rising Stars ifjú tehetségeinek sokszínűségében, az Orgona bérlet pedig hamisítatlan ortodox karácsonyi élménnyel lepi meg a hallgatókat. Operaműhely sorozatunknak köszönhetően a fiatalok sem maradnak üres kézzel, sőt Beethovennel is behatóbban megismerkedhetnek.


A bérletek az előadások jegyáraihoz képest átlagosan 20% kedvezményt tartalmaznak.
 

 

Bérletváltás előtt csatlakozzon néhány kattintással hűségprogramunkhoz, és már gyűjtheti is a pontokat, amelyekkel egyre magasabb szintekre lépve egyre több kedvezményt élvezhet.

Tapasztalja meg Ön is a Müpa-hűség előnyeit!

2019/20 évadra váltható bérletek


Ugrás az oldal tetejére