Újra elérhetőek a Müpa ajándékutalványai!

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy jegyrendszerünk sikeres fejlesztésének köszönhetően újra elérhetővé váltak ajándékutalványaink, amelyek online, illetve jegypénztárainkban vásárolhatóak meg. A Müpa ajándékutalványa minden alkalomra ideális meglepetés, ráadásul biztos, hogy örömet szerez vele, hiszen a megajándékozott maga választhatja ki, hogy mikor és milyen előadás(ok)ra váltja be azt. 

A klasszikus zenétől, az irodalomtól a jazzen és könnyűzenén át az újcirkuszig a jövő évadban is számtalan műfajból válogathatnak majd az ajándékutalvánnyal rendelkező nézőink. Érkezik a sokoldalú mexikói-francia tenor, Rolando Villazón és Waltraud Meier, de színpadra lép a Musikfabrik Köln, Rohmann Ditta és Olga Pascsenko is. Az évad művésze, Eötvös Péter és az évad együttese, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar gazdag programmal készül, de a régizene műfajának rajongóit és Wagner szerelmeseit is igazi csemegék várják. A könnyűzene és a jazz kedvelőinek is van miből szemezgetniük. A New Orleans Swingfesztiválon többek közt a grazi jazzfőiskola növendékeiből alakult Coquette Jazz Banddel és a holland szaxofonos Frank Roberscheutennel, illetve a popdalokat swingesítő, világhírű Postmodern Jukebox formációból is ismerős svéd multiinstrumentalista énekesnővel, Gunhild Carlinggal találkozhatunk.  Sőt, lenyűgöző előadásokkal tér vissza a Recirquel Újcirkusz Társulat is.

A Müpa ajándékutalványai előre meghatározott, 1000, 5000 és 10 000 Ft-os címletekben vásárolhatóak meg, és az utalványon szereplő határidőn belül, a Müpa saját produkcióira történő jegyvásárlásra használhatóak fel.

Ugrás az oldal tetejére