A Müpa Home közvetítései ideiglenesen csak a mupa.hu-n és a YouTube-on lesznek elérhetőek

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Müpa Home online közvetítései bizonytalan ideig csak honlapunkon és YouTube-csatornánkon lesznek elérhetőek, a Facebookon felfüggesztjük a streamelést.

Ennek oka, hogy a közösségi oldal az utóbbi időben rendszeresen leállította a közvetítéseinket tévesen és félrevezetően szerzői és kiadói jogokra hivatkozva, holott természetesen ezekre minden streamelt előadásunk esetében gondosan ügyelünk. Több nemzetközi partnerintézményünk is szembesült ezzel az aggasztó eljárásrenddel a közösségimédia-platformon, de reméljük, összefogva sikerül elérni, hogy ez ne történhessen meg többet. Sajnos azonban egyelőre reklamációink ellenére sem történt változás, ezért úgy döntöttünk, hogy a helyzet orvoslásáig ezen a felületen szüneteltetjük a közvetítéseket – a folyamatos leállítások ugyanis akár a Facebook-oldalunk és online közösségünk törlését is maguk után vonhatják, ezt pedig semmiképp sem szeretnénk.

A mupa.hu és a YouTube felületén azonban továbbra is részesei lehetnek az élménynek, hiszen a Müpa-közösség itt is egymásra találhat, a kép- és hangminőség pedig talán még jobb is, mint a Facebookon. Ne maradjanak le semmiről: iratkozzanak fel YouTube-csatornánkra vagy kérjenek értesítést legfrissebb online közvetítéseinkről ezen az oldalon, és a koncert napján e-mailben küldjük el a részleteket!

Megértésüket köszönjük!

Ugrás az oldal tetejére